Nieuw in Nederland: Lazy Vegan

Makkelijk, lekker én vegan.
Verkrijgbaar in de diepvries bij Jumbo en Marqt.
#eenavondjezondervlees

 

 

 

Lazy Vegan Frozen ready meals

Steeds meer mensen willen minder vlees eten. Het is beter voor je gezondheid, dierenwelzijn en veel beter voor onze planeet. De Amsterdamse startup Lazy Vegan heeft de missie om minder vlees eten zo makkelijk, lekker en leuk mogelijk te maken voor iedereen.

Onze voedzame diepvriesmaaltijden zitten boordevol groenten, aardappeltjes of rijst en ‘kipstukjes’, die in acht minuten in de koekenpan klaar zijn. Je vindt de maaltijden in de diepvries zodat de vitamines en voedingswaarden van de groenten vanaf het moment van oogsten tot en met het bereiden maximaal behouden blijven.

 

Of je nu voor de Mexican, Provençale of Tikka Masala kiest, de maaltijden zijn vrij van dierlijke articleen zoals vlees, ei en melk. Maar anders dan andere veganistische articleen zijn onze maaltijden ook vrij van gluten en soja, en bevatten ze uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De ‘kipstukjes’ zijn op basis van erwteneiwit: qua structuur en smaak niet van echt te onderscheiden!

 

Na een succesvolle start eerder dit jaar bij Sainsbury’s in Engeland timmeren we nu ook in Nederland hard aan de weg. De maaltijden zijn voor €3,99 te koop bij 70 Jumbo winkels in de grote steden en voor iedereen online te bestellen via jumbo.com. En bij Marqt zijn naast onze maaltijden ook de ‘kipstukjes’ als los article verkrijgbaar onder de naam Chunky Pulled Peaz (4 porties voor €5,99). Dat is goed nieuws, niet alleen voor veganisten maar ook voor de groeiende groep flexitariërs die steeds vaker kiezen voor een maaltijd zonder vlees. Op een Lazy Friday, of een andere dag van de week: smakelijk, zonder een statement te maken!

 

Bezoek voor meer inspiratie de website www.lazyvegan.com en download de persmap met video, packs, logo’s etc. hier.

 

Voor meer informatie over onze articleen en dit persbericht:

Charlotte Haasbroek
Digital Brand Manager
+31652600241
charlotte@lazyvegan.com

@lazyveganfriday